• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
 

Vármúzeum

Városi Múzeum

Info központ

Városi Könyvtár

 

A várost ezentúl digitális városkalauz segítségével ismerhetik meg a látogatók. Az innovatív szolgáltatás lehetővé teszi számukra, hogy felfedezzék a település múltját, valamint régmúltbeli és jelenkori eseményekhez kötődő történeteit, mindezt három nyelvi változatban.

Erre az applikáció két lehetőséget kínál:

1. A vár 5 pontján, ahonnan kiváló kilátás nyílik a városra, információs táblákat helyeztünk el (a Bebek-torony kerengőjén délkeleti, délnyugati és nyugati irányban, a fellegvár keleti oldalán délnyugati irányban, illetve a vár legmagasabb, turisták által is látogatható pontján északi irányban). A táblákon szereplő QR-kódok beolvasásával elolvashatják vagy meghallgathatják a panorámában felbukkanó látványosság rövid bemutatását, melyet fotó- és videómelléklettel illusztráltunk.

2. Akik vágynak egy kis extra sétára, azok ellátogathatnak a látványosságokhoz, és közelről szemlélhetik meg őket. Ebben az applikációba épített navigálás funkció lesz segítségükre. A helyszíneken szintén elhelyeztünk QR-kódokkal ellátott információs táblákat, ezek mutatják, hogy jó helyen járnak. A kódok beolvasásával az adott történelmi emlékkel ismerkedhetnek meg, de az egyes helyszínek között az applikáción belül is könnyű az átjárás.

Igyekeztünk egy könnyen kezelhető és jól áttekinthető eszközt létrehozni a város látványosságainak bemutatására. Az alkalmazás használatakor szükséges bekapcsolni a mobiladat-használatot (internet), illetve a navigálás funkcióhoz a helymeghatározást.

digitalny_sprievodca

 
 
 
 
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ.