• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
 

Vármúzeum

Városi Múzeum

Info központ

Városi Könyvtár

 

PlagátIzgalmas témájú előadással várja a Füleki Vármúzeum a könyvbarátokat és minden kedves érdeklődőt. 2018. november 9-én kerül sor Szomolai Tibor – A klán című könyvének bemutatójára, amely a dunaszerdahelyi maffiához kapcsolódó eseményeket és médiahíreket dolgozza fel, illetve tárja a nyilvánosság elé.
A történetben a Pápay-klán tagjai vonulnak fel politikusok és egyéb befolyásos emberek mellett, akik mindannyian hozzájárultak egy szebb jövőre érdemes ország sorsának megpecsételéséhez. „A klán” egy gengszter-krimiként jellemezhető olvasmány, amely egyben szórakoztatja, sokkolja és elbűvöli az olvasót. „Sokan óva intettek ennek a könyvnek a megírásától“ – mondta el a szerző, aki a majd 20 éve történt, megrendítő események után a visszaélésekkel és botrányokkal teli, hazai politikai hátteret igyekezett felvázolni. A könyvben a társadalomban és a médiákban szereplő embereket érintő történetekkel találkozunk, bár ezek valóságtartalma csak nehezen állapítható meg. A világhálón megjelent írásokból kiderül, hogy a regényben is nagyon sok durvaság van, ám a valóság ennél jóval borzalmasabb volt.
Az izgalmasnak ígérkező bemutató 17:00 órától valósul meg a Füleki Városi Könyvtárban. A helyszínen megvásárolható lesz a szerző mindhárom eddig megjelent regénye – a Felvidéki saga, a Fáklyavivő és A klán –, melyek közül az utóbbi már jelenleg is kölcsönözhető az intézmény gyűjteményéből.
Felhasznált forrás: http://www.konyvklub.sk/klan

 

 
 
 
 
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ.